KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

KUNSTPODIUM  't Oude Raadhuis
Home Events Kunstpodium Overzichtstentoonstelling en startpunt van Kunstroute en Open Tuinenroute Laarbeek 2024 in Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis

Overzichtstentoonstelling en startpunt van Kunstroute en Open Tuinenroute Laarbeek 2024 in Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis

Overzichtstentoonstelling en startpunt van Kunstroute en Open Tuinenroute Laarbeek 2024 in Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis

Kunstliefhebbers en cultuurzoekers worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan overzichtstentoonstelling van Kunstroute Laarbeek. Het historische Oude Raadhuis opent zijn deuren om een selectie van kunstwerken te presenteren, gemaakt door de deelnemers aan de Kunstroute Laarbeek.

SAMENWERKING MET OPEN TUINEN ROUTE LAARBEEK

Dit jaar is Kunstroute Laarbeek weer in combinatie met de Open Tuinen Route Laarbeek.

Kunst en natuur worden zo met elkaar te verbonden en mensen met verschillende interesses komen met elkaar in contact.

Voor 2024 vindt het gemeenschappelijke weekeinde plaats op 1 en 2 juni. De Kunstroute deelnemers zijn ook in het weekeinde daarna 8 en 9 juni te bezoeken.

De Kunstoute Laarbeek is een 2-jaarlijks evenement dat lokale kunstenaars in de schijnwerpers plaatst door hen de kans te geven hun werk laag drempelig te presenteren en hun ateliers open te stellen. Het Oude Raadhuis is een unieke gelegenheid om een uitgebreid overzicht te krijgen van de diversiteit en creativiteit van de deelnemende kunstenaars.

Elke kunstenaar die deelneemt aan de Kunstroute Laarbeek wordt vertegenwoordigd door een speciaal geselecteerd kunstwerk in de overzichtstentoonstelling. Van schilderkunst tot beeldhouwwerk, van glaskunst tot houtwerkkunst, de tentoonstelling belooft een boeiende en gevarieerde ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden en achtergronden.

De overzichtstentoonstelling dient niet alleen als een visuele traktatie, maar ook als een handige startpunt voor bezoekers om een selectie te maken van werken die ze specifiek willen bekijken tijdens de kunst- en tuinenroute. Door een voorproefje te krijgen van het werk van elke kunstenaar, kunnen bezoekers hun eigen route plannen en gericht de locaties bezoeken waar hun favoriete werken te zien zijn.

De overzichtstentoonstelling in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis is gratis toegankelijk en open voor het publiek tijdens de duur van de kunstroute. De openingsdagen zijn 1, 2, 8 en 9 juni van 10:30 tot 16:30.

Startadres: Begin je route ook op Kunstpodium ’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 in Beek en Donk, daar is ook  alle informatie verkrijgbaar naast dat het digitaal via QR code te downloaden is. www.oudraadhuis.nl

 

Kunstenaars 2024

Zie www.kunstroutelaarbeek.nl
Categorie