KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

Home Events Kunstpodium Expositie Irma van Gemert -Abstracte schilderijen

Expositie Irma van Gemert -Abstracte schilderijen

Expositie harmonie van kleur en natuur door Irma van Gemert in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Van 30 september tot 22 oktober 2023 worden abstracte schilderwerken en impressionistische landschappen tentoongesteld, geïnspireerd door de prachtige natuur om ons heen.

Irma van Gemert is  opgegroeid in Someren-Eind. Creativiteit heeft altijd een grote rol gespeeld in haar leven. Irma vertelt hierover: “Al als klein kind was ik aan het tekenen, schilderen, knippen, kleuren, plakken, noem maar op. Daarom besloot ik in 2014 de opleiding Schilderkunst aan de Academie in Arendonk  te gaan volgen. Met als doel portretkunstenaar te worden, maar inmiddels ben ik veelzijdiger en schilder ik ook landschappen en abstracte werken.”

Haar passie ligt bij de schilderkunst, het mengen van kleuren, lekker bezig zijn met de materie. Onderzoeken wat de verf doet en zo af en toe verf combineren met andere media zoals bijvoorbeeld foto’s en krantenknipsels.

 

Laat je betoveren door de veelzijdigheid van Irma’s creatieve proces. Met een unieke aanpak werkt zij gelijktijdig aan meerdere kunstwerken op zowel groot als klein formaat.

Olieverf, acrylverf en aquarel worden meesterlijk gebruikt om kleurrijke en contrastrijke werken tot leven te brengen. Regelmatig trekt ze met haar ezel de natuur in om real life te kunnen werken. Op die manier brengt ze nog meer sfeer en gevoel in haar werken.

De expositie in ’t Oude Raadhuis biedt een unieke gelegenheid om je onder te dompelen in een visueel spektakel van expressie en emotie. Van dynamische abstracties tot levendige landschappen.

Irma’s werken laten zien hoe kunst de schoonheid van de natuur kan vangen en transformeren.

Dit is een expositie die je niet wilt missen! Kom en bezoek de expositie van in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk en laat je inspireren door de kracht van kleur en de majesteit van de natuur.

Met veel plezier geeft Irma haar passie door aan cursisten. In kleine groepjes geeft ze schilderlessen in haar atelier aan huis: Irma’s atelier. Bij het geven van deze schilderlessen is groei en ontwikkeling erg belangrijk

Interesse? Neem contact op met Irma via info@irmavangemert.com

 

Deze expositie is geopend 30-09 t/m 22-10-2023 Zaterdag en zondag 14:00 – 17:00 uur, en tijdens openingstijden van cadeauwinkel Knus bij Marie.

De gratis KunstCafé middag is 12-10 14:00-15:30 uur inclusief een gratis kopje koffie of thee. Aanmelden voor deze achtergrond uitleg via: info@oudraadhuis.nl

Meer info:

info@irmavangemert.com www.irmavangemert.com

Categorie