KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

Home Events Kunstpodium Expositie Eindexamen werk van Margriet Monster in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Expositie Eindexamen werk van Margriet Monster in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Mijn naam is Margriet Monster, een 25-jarige fotografe uit Bakel. Op mijn 16e begon ik mijn opleiding in fotografie aan het Sint Lucas in Eindhoven, waar ik na 4 jaar mijn diploma behaalde.

Om mijn vaardigheden in zowel de technische als commerciële aspecten van fotografie verder te ontwikkelen, vervolgde ik mijn studie met een professionele bachelor aan Luca School of Arts campus Narafi in Brussel. Nu werk ik aan mijn Master beeldende kunsten, fotografie aan Luca School of Arts in Genk.

Als fotograaf haal ik mijn inspiratie uit alledaagse momenten en dingen om ons heen. Ik vind schoonheid in de juist banale dingen en momenten.

Wat mijn werk kenmerkt, is de gelaagdheid in mijn beelden. Ik probeer diepte toe te voegen aan mijn beelden, zodat ze verschillende interpretaties kunnen oproepen bij de kijker. Ook probeer ik altijd een soort humor in mijn beelden te verwerken, omdat ik geloof dat dit een krachtig middel is om de kijker te betrekken bij de beelden.

In mijn fotografie hecht ik grote waarde aan de technische aspecten. Ik streef altijd naar de juiste belichting en technische uitvoering. Ik geloof dat deze elementen de kracht van het beeld kunnen versterken en de boodschap effectiever kunnen overbrengen.

Door mijn fotografie wil ik niet alleen verhalen vertellen, maar ook vragen stellen en discussies op gang brengen. Ik ben ervan overtuigd dat kunst de juiste manier is om mensen te verbinden en belangrijke onderwerpen aan te snijden.

De expositie is geopend elke zaterdag en zondag van 15 t/m 23-06-2024 14:00-17:00 uur. En tijdens openingstijden van de cadeauwinkel Knus bij Marie. Kom ook nog genieten van deze laatste expositie van dit seizoen. Vanaf 24-06 is Kunstpodium ’t Oude Raadhuis gesloten voor onderhoud.

Categorie