2013-11-02 t/m 24 Robert van Beurden schilderijen en foto’s; Portretten, stillevens en honden 2 t/m 24-11-2013

Schilderij Engelse Springer van Robert van Beurden.1    Schilderij puppie van Robert van Beurden.1

Expositie Amazone en Schilderijen

In het Oude Raadhuis in Beek en Donk is een bijzondere expositie te zien van kunstschilder, muzikant en avonturier Robert van Beurden van 2 t/m 24-11-2013.

Robert van Beurden kreeg internationale bekendheid vanwege opdrachten van de familie Chaplin om Kiera (fotomodel voor o.a Hilfiger) en Charlie Chaplin te schilderen maar ook nationaal door een levensgroot portret van couturier Ronald Kolk te schilderen. Dit schilderij is te bewonderen in het fameuze Krasnapolski hotel in Amsterdam. Naast stillevens en portretten schildert Robert de laatste jaren ook veel honden, veelal jachthonden.

Twee ruimtes zijn ingericht met recente werken maar ook uit particuliere collecties.

De benedenruimte is ingericht met foto’s en video’s van zijn avontuur in de Amazone van Ecuador.

Samen met zijn twaalf jarige zoon Julien zijn ze samen 16 dagen de jungle ingetrokken om het ultieme survival gevoel te krijgen en vooral genieten van het mooiste nog ongerepte stukje natuur op aarde. Met een kano, twee indianen en een gids zijn ze de Amazone ingegaan met voor 5 dagen voedsel aan boord. Het eten bestond voornamelijk uit Piranha’s, meterslange meervallen, maar ook kaaimannen, mieren en dikke wormen.

Vanaf 3 november is de expositie de hele maand open op zaterdag en zondag.
Robert is aan het werk te zien in het Oude Raadhuis,
Heuvelplein 8 in Beek en Donk van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Zie ook zijn Website: www.robertvanbeurden.nl