Groepsexpositie ArtORO in ’t Oude Raadhuis 8 t/m 16-06-2019

Expositie ArtORO in t Oude Raadhuis, Beek en Donk 8 t/m 16-06-2019

Binnenkort zal ArtORO Laarbeek, waar de Nieuwe Werf onder valt, de kunstwerken van haar deelnemers wederom tentoonstellen in het Oude Raadhuis in Beek en Donk.

Dit zal zijn in het weekend van 8 en 9 juni en het weekend van 15 en 16 juni.

Binnen ArtORO Laarbeek krijgen deelnemers de kans om dicht bij huis zijn of haar creatieve ambities te ontplooien. Want elke “kunstenaar” verdient een Atelier waar zijn ontwikkeling wordt gestimuleerd en zijn talenten worden gezien!

Ambachtelijk of kunstzinnig, de deelnemer bepaalt zelf zijn/haar eigen creatieve proces.

Persoonlijke interesses, plezier, talent en eigenheid van de deelnemer staan centraal en vormen het vertrekpunt voor een ontdekkingsreis naar zijn/haar creatieve kansen.

 

Deze dagen zullen de mooie kleurrijke schilderijen en keramiek te bezichtigen zijn bij het Oude Raadhuis , maar ook kunstwerken van papier-maché en hout.

(Bijlage foto’s zijn van  een voorgaande expositie in ’t Oude Raadhuis).

 

“Stichting ’t Oude Raadhuis staat zeer achter deze ontwikkeling van creativiteit, en wil deze groep graag een zichtbaar klankbord geven in onze gemeente Laarbeek. Wij zijn daarom zeer verheugd dat na enkele contacten ORO De Nieuwe Werf hun deelneming hebben verleend om nog dit seizoen bij ons te komen exposeren” aldus Marga Vastre PR vrijwilliger van Stichtingsbestuur ’t Oude Raadhuis.

 

Stichting ’t Oude Raadhuis is al langer aan het kijken hoe we dit prachtige pand meer bekendheid en openheid binnen Laarbeek en daar buiten kunnen geven, en organiseert o.a. in het najaar muziek concerten onder de naam Raadhuispodium. En een keer per maand speciale SeniorKunstContact dagen. Daarnaast wordt er met Gemeente Laarbeek overlegd om in augustus tijdens de zomersluitingsperiode (voor onderhoud) tijd in te ruimen voor bijeenkomsten of andere korte exposities.

 

Komt dat zien & tot ziens!

Geopend elke zaterdag en zondag 8 en 9 juni en 15 en 16 juni

de openingstijden zijn van 14:00 tot 17:00

’t Oude Raadhuis, heuvelplein 8, Beek en Donk

Tot ziens.