2015-01-31 t/m 2015-02-22 Tilburgse joffers exposeren in ‘t Oude Raadhuis 31-01 t/m 22-02-2015

’t Oude Raadhuis, vanaf 2015 nu ook te volgen op facebook: facebook.1

Zaterdag 31-01-2015 is ’t Oude Raadhuis gesloten.

 

2Tilburgsejoffers.2

 TILBURGSE ‘’JOFFERS’’ EXPOSEREN IN T OUDE RAADHUIS

Van Zondag 1 tot en met 22 februari tonen drie Tilburgse kunstenaressen, Yvonne Mutsaerts, Tonny Smoor en Minette van Spaendonck een selectie van hun werk in ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk.

De kunstenaressen delen naast hun hun geboorteplaats, een leven in Brabant en een Franse connectie; maar vooral voelen zij zich verbonden in hun passie voor artistieke expressie. Tezamen bieden zij een breed palet: Schilderen, Keramiek, Grafiek en Objecten.

Ieder kende hierbij een eigen ontwikkeling. Minette studeerde aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Bosch (cum laude) en aan Ateliers 63 in Haarlem en exposeerde met name boven de rivieren.

Yvonne en Tonny studeerden na een start als autodidact aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België), met eervolle vermeldingen, waarna exposities volgden in Brabant en België.

De drie hebben ieder een eigen signatuur ontwikkeld, steeds een combinatie van figuratief en non-figuratief werk.

 

De opening vindt plaats op Zondag 1 Februari om 15.00 uur door filmproducent Marc-Antony Taminiau. De middag wordt muzikale omlijst door de pianist Henk Geurtsen.

“Het is interessant te zien wat Tilburg allemaal heeft voortgebracht”, aldus de heer Taminiau, “zeker aangezien dit van huis uit niet werd gestimuleerd”.

Contact:

Yvonne Mutsaerts:             paamsleijffers@hetnet.nl
Tonny Smoor:                     ppbedeaux@gmail.nl
Minette van Spaendonck:  kindvandewind@hotmail.com

Like ons op facebook pagina: T Oude Raadhuis