OR Expositie Suzy Bevers-Nuyts Schilderingen met een verrassend effect 28-10 t/m 19-11-2017

Van 28 oktober tot en met 19 november 2017 is er een expositie van Suzy Bevers-Nuyts haar schilderijen, in het oude raadhuis te Beek en Donk.

De openingstijden zijn op zaterdag en zondag, van 14 tot 17 uur. Op afspraak met de exposant, kan de tentoonstelling ook op andere momenten worden bezocht.

Suzy woont in het buitengebied van Lieshout. Tijdens de kunstenroute in september heeft ze in haar tuin verschillende schilderijen geëxposeerd. Tijdens de expositie in het oude raadshuis zullen er allemaal andere schilderingen te zien zijn.

Door de veelzijdigheid is haar werk vaak net anders, verrassend.

De schilderingen die u van haar ziet, hebben vaak een vleugje extra. Ze gebruikt allerlei materialen waarop geschilderd wordt, zelfs op muren en deuren is soms haar werk te zien. Zo ook is de Mariabasisschool te Lieshout opgefleurd door haar schilderingen. Ze gebruikt vele technieken. Olieverf, acryl, airbrush, graffiti en aquarel komen geregeld aan bod.

Het creatieve zit in haar genen. Haar overgrootvader was een fotograaf en kunstschilder.  Een tante schilderde en gaf schilderles. Helaas is haar kunstzinnige tante te vroeg, te jong overleden. Hierdoor kwam het besluit dat je moet doen waar je hart ligt. Het leven is al zo kort.

Haar hart ligt bij de zorg,  maar ook bij het creatieve/schilderen. Zoekend naar een plek om het creatieve in zich wat meer op te pikken i.p.v. maar af en toe bezig te zijn met schilderen, kwam ze bij Howeko in Beek en Donk terecht, (waar ze nu als begeleiding helpt) de plaats waar vele hobby’s beoefend worden. Zo is het schilderen een constante factor geworden, daar, thuis en op vakantie.

Suzy geeft workshop en schilderlessen en maakt in opdracht schilderingen. Ook op zwangere buiken maakt ze graag een kleurige afbeelding.

Op deze manier is Suzy altijd creatief bezig.

Ze heet u dan ook van harte welkom op de expositie waar ze haar kunstwerken graag aan u zal presenterenen toelichten.

Suzy Bevers-Nuyts

www.suzysartworld.nl

https://www.facebook.com/suzysartworld/

  

 

Scholenbezoek 03-11-2017:

Alle leerlingen zeer geïnteresseerd tijdens de uitleg van Suzy.