KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

Home Events Kunstpodium Vacature Penningmeester

Vacature Penningmeester

De huidige penningmeester gaat terugtreden. Wij zijn op zoek naar iemand die wordt ingewerkt en dan tot penningmeester wordt benoemd.

Wie zijn wij? We zijn vrijwilligers die allemaal interesse hebben in kunst in het prachtige Oude Raadhuis in Beek en Donk. Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen taken, en we helpen elkaar in kleine groepjes.

 

Stichting ’t Oude Raadhuis is een non-profit organisatie, zonder winstoogmerk.

Het is hét cultuurloket voor Laarbeek en Gemert-Bakel om vraag en aanbod aan cultuur en cultuureducatie tot elkaar te brengen. Als instelling voor kunsteducatie organiseren wij in KunstPodium ’t Oude Raadhuis kunstactiviteiten in de ruimste zin van het woord ten behoeve van cursisten, scholen, amateurkunstverenigingen en derden.

Daarnaast is Stichting ’t Oude Raadhuis beheerder van dit historische gemeentelijke pand.

Stichting ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk organiseert jaarlijks zeer diverse exposities en enkele Raadhuispodium koffieconcerten.

Er zijn o.a. exposities van diverse Kunstenaars uit de regio, ORO en Howeko en De Kunstroute Laarbeek.

Ook het maandelijks organiseren van bezoeken voor kinderen van de basisscholen van Beek en Donk maakt deel uit van onze activiteiten, om ze in contact te brengen met de kunstenaars zelf, en creativiteit te blijven stimuleren.

 

Wil jij meewerken in een hecht en enthousiast team en is financieel overzicht jouw ding? Maak dan een afspraak om met ons te komen praten.

Je hebt wekelijks enkele uren tijd nodig voor boekingen.

Daarnaast komen we 1x per maand bij elkaar behalve in augustus.

Interesse? Dan horen we graag van je via e-mail: info@oudraadhuis.nl

 

#penningmeester #financiën #vrijwilliger #kunst #Laarbeek #beekendonk

Categorie