KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

KUNSTPODIUM  't Oude Raadhuis
Home Events Kunstpodium Masterful watercolor styles; Internationaal bekende Aquarellisten

Masterful watercolor styles; Internationaal bekende Aquarellisten

Het is echt een unieke tentoonstelling!

De bekende aquarellisten uit onze regio; Gerard Hendriks uit Beek en Donk en Rein van Uden uit Schijndel hebben de handen ineen geslagen. Zij organiseren een imposante expositie met aquarellen van een groot aantal internationaal bekende topaquarellisten.

Gerard en Rein hebben met hun passie voor aquarel een bijzondere expositie samengesteld, waarbij ze niet alleen hele bijzondere aquarellisten uit Nederland hebben uitgenodigd, maar ook internationale talenten.

Aquarel kan op velen manieren. Deze expositie is niet zomaar een verzameling van kunstwerken, maar een zorgvuldig samengestelde selectie die de veelzijdigheid van aquarel laat zien.

Wij denken dat het een prachtige exclusieve tentoonstelling gaat worden. Met heel veel talenten en meteen een overzicht wat er met aquarel allemaal mogelijk is.

Zelf hebben Gerard Hendriks en Rein van Uden diverse keren deel genomen aan internationale aquarelkunsttentoonstellingen en hebben daarbij ook prijzen in de wacht gesleept.

Gerard en Rein willen nu in eigen regio tonen wat de mogelijkheden van de aquarelkunst zijn. De 17 bijeengebrachte internationaal bekende kunstenaars werken ieder met een andere stijl. Uiteraard exposeren Gerard en Rein zelf ook met een aantal schilderijen.

Hendriks en Van Uden hebben elk een aquarelkunstwerkje beschikbaar gesteld voor verloting a € 2,00 per lot.

Door deel te nemen aan de verloting helpt u Kunstpodium ’t Oude Raadhuis te onderhouden en behouden voor de Kunst.

Attentie: Deze expositie heeft andere openingstijden:

Deze expositie is eerder op de dag geopend, elke zaterdag en zondag 03-02 t/m 25-02 al vanaf 13:00 tot 17:00 uur. De expositie is tijdens de Carnaval 10-02 en 11-02 gesloten.

Deze expositie belooft een feest voor het oog te zijn. Komt dat zien, u bent van harte welkom!

Categorie