KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

Home Events Kunstpodium Kunst Kitch & More

Kunst Kitch & More

Kunst, Kitsch & More – Is het een zolderschat of overschat?
..
Altijd al benieuwd wat dat schitterende stilleven, die zilveren drinkbeker of dat antieke aardewerk nou eigenlijk waard is? Kom dan op zaterdag 30 april en zondag 1 mei langs bij Kunst, Kitsch & More in ’t Oude Raadhuis!
Kunst, Kitsch & More is een openbaar evenement waarbij je kosteloos oude of mogelijk waardevolle bezittingen kunt laten beoordelen en taxeren. Is jouw object een zolderschat? Of is het juist enorm overschat? De aanwezige experts geven je voor eens en altijd uitsluitsel op die ene vraag.
Dit gezamenlijke weekend is een samenwerking van Knus bij Marie en De Restauratie Meester. Ook sluit Maikel van der Aalst van kunsthandel Van der Aalst Fine Art uit Nuenen aan als samenwerkingspartner voor deze eerste editie.
..
Op zowel zaterdag als zondag is het mogelijk om maximaal 3 objecten per persoon te laten beoordelen. De taxatie zal vervolgens plaatsvinden op volgorde van binnenkomst. Kortom: hoe eerder je aanwezig bent, hoe groter de kans dat jouw object(en) in de schijnwerpers staan!
..
Heb je niets om te laten taxeren? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan Kunst, Kitsch & More! Kom gezellig langs in ’t Oude Raadhuis en laat je onder het genot van een hapje en drankje verrassen door enorm verrassende vondsten of juist de meest magistrale miskopen.
..
Graag tot zaterdag 30 april en zondag 1 mei!
Open van 11:00 tot 17:00
Categorie