KUNSTPODIUM 't Oude Raadhuis

Expositieruimte voor beeldende kunst en podium voor muzikaal talent.

Home Events Kunstpodium Expositie “Winter in Laarbeek”

Expositie “Winter in Laarbeek”

Winter in Laarbeek:
Een Expositie door Lokaal Talent bij Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

De expositie toont een gevarieerde collectie kunstwerken, van schilderijen tot beeldhouwwerken en meer.

In de sfeervolle wintermaanden biedt Kunstpodium ’t Oude Raadhuis een warm welkom aan de creatieve geesten van Laarbeek. De expositie “Winter in Laarbeek” is een speciale gelegenheid om lokale creatievelingen in de schijnwerpers te zetten.

Opening 25 november 14:00-15:00 uur, door burgemeester Dhr. Frank van der Meijden.

“Winter in Laarbeek” biedt voor u dé gelegenheid om de creativiteit van Laarbeek te ontdekken. Dit evenement is bedoeld om nieuwkomers te verwelkomen en hun potentieel te tonen.

Tijdens de openingsweekeinden kunnen bezoekers deelnemen aan de loterij ten behoeve van een plaatselijk goed doel, waarvan de trekking op 30 december om 16:45 uur is.

Gelijktijdig vindt er in de hal beneden een expositie plaats van het werk van Mustafa Ibrahim, een tekenaar oorspronkelijk afkomstig uit Syrisch Koerdistan, die na vele omzwervingen zijn thuis heeft gevonden in Laarbeek. Met de ondersteuning van LEVgroep-Taalmaatje brengt Mustafa zijn schilderijen naar voren, met als doel om in contact te komen met anderen en de Nederlandse taal beter te beheersen.

Deze expositie is heel bijzonder, vooral in deze tijd waarbij we door de kracht van taal en creativiteit mensen en culturen met elkaar kunnen verbinden.

Kunstpodium ’t Oude Raadhuis heet je welkom in de wereld van kunst en cultuur in Laarbeek deze winter.

Open: 25 november t/m 30 december, elke zaterdag en zondag van 14:00 – 17:00, echter op 24 december gesloten. Toegang is gratis. Heuvelplein 8, Beek en Donk.

Categorie